WebCon4U is Online Doelen geworden

Lees duur: 2 minuten

De afgelopen 4 jaar heeft WebCon4U bedrijven geholpen met het vergroten van het online succes. Doordat het pallet aan diensten van WebCon4U te groot was, wilde ik me meer gaan focussen op waar enerzijds mijn passie ligt en anderzijds de reden waarom 90% klant is; Digital marketing en Conversie Ratio optimaliseren. Daarnaast waren er veel mensen die struikelde over de naam WebCon4U dus een ding was zeker, er komt een andere naam en dat is geworden: Online Doelen.

Online Doelen is ontstaan vanuit de gedachte om bedrijven zoals die van jullie efficienter te helpen bij het oplossen van het online probleem. In een razendsnel tempo veranderen de manieren hoe mensen internet gebruiken. Dit komt mede door de enorme groei van bijvoorbeeld smartphones en tablets. We konden 10 jaar geleden echt niet bedenken dat het nu mogelijk is om met je mobiel online betalingen te doen.

Doordat de gebruiker zoals u en ik meer kunnen met onze telefoon, vraagt dat ook om een andere online marketing aanpak. Denk bijvoorbeeld aan uw website, het is noodzakelijk dat uw website ook goed werkt op een mobiel.

Vanwege deze snelle continue veranderingen en de nieuwe inzichten over hoe je uw klant vollediger kan benaderen, is het voor bedrijven bijna onmogelijk om bij te blijven. Dit is natuurlijk logisch want uw bedrijf is goed in leveren van bepaalde diensten of producten en u kunt onmogelijk overal in uitblinken

Dus dat kan Online doelen voor u doen. Door met ons samen te werken geeft u het Digital marketing uit handen en dienen wij als verlengstuk van uw bedrijf. Lees hier meer over onze werkwijze

De komende maanden gaan we hard aan de slag om bestaande klanten, nieuwe klanten en partners verder helpen met het centraal zetten van de klant op basis van klantgedreven digital marketing. Ik hoop u snel te ontmoeten!