Over Online Doelen

Online Doelen is een online marketing bureau in Hoorn. We hebben ons gespecialiseerd in het antwoord op 2 vragen:

  • Hoe krijg ik de juiste bezoekers naar jouw site?
  • Hoe zorg ik ervoor dat deze bezoeker ook een tevreden klant wordt?

Het antwoord op die vragen vinden we terug in 3 specialisaties waar we actief in zijn:

Online Doelen gelooft in een lange termijn samenwerking omdat we dan het beste kunnen dienen als verlengstuk van jouw organisatie. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de opzet van een advertentie campagne. Voor een optimaal rendement is wel van belang te weten wie je bezoeker is.

Over Sebastiaan

Hoi, mijn naam is Sebastiaan Kahle.

Mijn passie voor  Digital Marketing in het algemeen en Zoekmachine Marketing in het bijzonder gaat terug naar 2009. De sites schoten als paddestoelen uit de grond en deze sites waren vaak gericht om snel geld te maken.

Naar mijn mening was dit oude marketing in een nieuw jasje. Die tijd is gelukkig voorbij! Rond die periode werd ik getriggerd door de vraag: “Hoe kan ik een bezoeker zo optimaal mogelijk helpen in wat hij of zij zoekt, zodat hij/zij ook graag weer terug komt.”

Het gaat dus niet alleen om kliks maar ook om leads. En als je het echt goed doet om de nettowinst uit een online kanaal.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen bij Google gevolgd en dit de afgelopen 10 jaar in de praktijk gebracht. Autodidact met behulp van Google certificeringen maar vooral door vallen en opstaan heb ik het vak geleerd. En dat is waar je nu mooi van kan profiteren!

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste technieken?

Omdat Digital Marketing een passie is, wil ik altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Dat doe ik enerzijds door het behalen van certificaten en het volgen van cursussen van gerenommeerde bedrijven als Google, The Blueprint Training of Online Dialogue.

Hieronder een overzicht van de opleidingen die zijn behaald:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

 

Google Ads (SEA)

 

Google Analytics

 

Dagelijks lees ik online marketing blogs en ontvang nieuwsbrieven met de laatste trends van influencers als Avinash Kaushik en Peep Laja. Altijd gericht op het centraal stellen van de klant. Zo kunt je als bedrijf optimaal de vruchten plukken van Digital Marketing.

Waarom kies je voor Online Doelen?

Ik ben ervan overtuigd dat als jouw bedrijf de marketing budgetten inzet op basis van de data uit de website. Deze data vervolgens gebruikt om verbeteringen door te voeren, de winstgevendheid zal stijgen. Dit is dé manier om jouw bedrijf verder te helpen met Digital Marketing in de 21ste eeuw.

Ik beloof zeker geen gouden bergen maar als bedrijf krijgt je bij mij  kennis, kwaliteit, ervaring en volledige focus.

Bent u benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen, neem contact met me op

LATEN WE SAMENWERKEN

ZORG VOOR MEER WEBSITE VERKEER